Popis:
Směs koření na přípravu ryb.
Složení: sůl, saturejka, paprika, oregáno, sušená zelenina, E 621.
U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.
0,5 kg pangasius (nebo jiné vykostěné ryby) 6 středních brambor 2 mrkve 1/2 většího pórku 2 kysané smetany pažitka (nakrájená menší hrst) kopr (taky nakrájená menší hrst) 20 dkg tvrdého sýra koření na ryby kmín sůl pepř máslo na vymazání formy
Pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájené brambory, osolíme a okmínujeme. Na pánvi na másle opražíme nastrouhanou mrkev s pórkem. Tuto směs naložíme na brambory. Pangasius posypeme kořením na ryby, kmínem a položíme na směs mrkve s pórkem do pekáče. Dáme zapéct na 15 minut na 200 stupňů. Mezi tím si připravíme omáčku ze 2 kysaných smetan, kopru a pažitky (jde použít jakákoliv bylinka - např. petržel, bazalka…), trochu soli a pepře. Nastrouháme si sýr. Po 15 minutách navršíme na rybu omáčku a zasypeme sýrem. Pečeme cca 40 minut. Je to opravdu dobrota. Dobrou chuť. Dobrou chuť přejí.
|