Popis:
Kořenící směs bez glutamátu na přípravu pokrmu ratatouille / provensálské lečo /.
složení: Česnek, cibule, bazalka, oregano, kmín, chilli, zázvor, šalvěj, hořčice, paprika sladká, paprika ostrá, sůl(max.45%).
100g lilku, 50g cuket, 1/2ks cibule, 50g rajčat, 3 stroužky česneku, 1 pol.lžíce olivového oleje, 100g polenta, 50g přírodního kozího sýru, pepř, koření ratatouille, chilli, kari.
Postup
Lilek nakrájíme na podélné plátky, cuketu na kolečka a vše osmahneme na trošce oleje. Pak zeleninu vyjmeme a necháme na ubrousku odsát přebytečný tuk. Mezitím na lžičce oleje orestujeme na čtvrtky nakrájenou cibuli, přidáme pokrájená rajčata a plátky česneku. Poté vmícháme zeleninu s kořením. Ještě horké poklademe kozím sýrem. Polentu ochutíme kořením a zapečeme ji pod grilem, nebo pokrm můžeme podávat s bagetou.
U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.
|