Popis:
Sypké koření, které má své místo v asijské kuchyni, výborný je na kuřecí a krůtí maso, ale i na ryby. Využijete ho i při grilování. Při přípravě můžete chuť kombinovat se šťávou z pomeranče, smetanou a vytvořit výborné omáčky.
Koření je složené z kůry citrusových plodů, rozmarýnu a zeleného pepře.
U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.
Královské jídlo
Co se ale jednou pořádně plácnout přes kapsu, koupit kus pravé svíčkové a láhev whisky, a vyzkoušet, jak to jde dohromady? Co nedáte do marinády, můžete při grilování vypít (whisky s pár kostkami ledu, pochopitelně). Ručíme vám zato, že whiskou se nic nezkazí.
Svíčková 600g pokud si myslíte že je jí málo tak přikoupit,drcený barevný pepř,pomerančový pepř,worcester,olej,panák whisky (myslím moravský panák poctivej,zbytek lahve chladit, vím že je to barbarské ale teplou ji nedám)a nic nezkazí bylinky (rozmarýn,petrželka,tymián)
Svíčkovou lehce naklepejte, vložte do hlubší misky ,osolte a opepřete(pomerančovým pepřem). Přidejte worcesterskou omáčku, olej, whisky, bylinky. Maso důkladně obalte směsí a nechte několik hodin v chladu rozležet (nejlépe do druhého dne).
Pak ho položte na roztopený gril a ze všech stran zprudka opékejte asi 2 - 3 minuty. Maso dejte dál od tepla a zvolna dopečte 15 - 30 minut podle toho, jak moc ho chcete mít propečené. Nakrájejte ho na plátky.
Tip: Podávejte s pečenými bramborami, zeleninovým salátem a různými steakovými omáčkami
|