Popis:
Sypké koření na steaky, pečená a rožněná masa, na smažení a pečení ryb, do salátů, zapečených těstovin.
Složení: sůl, citronová kůra, curry, pepř bílý, částečně ztužený tuk, E 621.
U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.
Kapr na citronovém pepři
Pro vykostění používáme buď čerstvou, nebo zcela rozmraženou rybu. Vykostění ryby provedeme tak, že po rozkrojení až k ocasu začneme opatrně oddělovat maso od kosti řezem začínajícím v břišní části u hlavy a po uvolnění na jedné straně provedeme totéž po celé délce ryby na straně druhé a nakonec opatrně odřezáváme maso pod hřbetem od páteře. Páteř odstřihneme u hlavy a ocasu. Vykostěného kapra nakořeníme citrónovým pepřem, drceným kmínem a vytvarujeme. Skelet z kapra přesekneme na tři části, vložíme do pekáče, přidáme nakolečka nakrájenou čerstvou cibuli, bílé víno, máslo, bobkový list, nové koření a na kolečka nakrájený citrón. Na tento podklad dáme připraveného kapra, pečeme ve vyhřáté troubě, během pečení podléváme podle potřeby a přeléváme vypečenou šťávou. Měkkého kapra vyjmeme, šťávu přecedíme, domastíme máslem a podle potřeby dosolíme.
Vhodné přílohy: Vařené brambory, zámecké brambory.
|