Úvod Úvodní stránka
O nás Prodejna Úvodní stránka Kontakt
Rozvoz zboží Jak nakupovat Obchodní podmínky
top_bot01 top_bot02 top_bot03 top_bot04
search
top_bot01 top_bot02 top_bot03 top_bot04 top_bot05
todaysmenu

Pepř citrónový 30g Mk

welcome_left
Klikněte pro velký obrázek

Popis:

Sypké koření na steaky, pečená a rožněná masa, na smažení a pečení ryb, do salátů, zapečených těstovin.

Složení: sůl, citronová kůra, curry, pepř bílý, částečně ztužený tuk, E 621.

U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.

 

Kapr na citronovém pepři

 Pro vykostění používáme buď čerstvou, nebo zcela rozmraženou rybu. Vykostění ryby provedeme tak, že po rozkrojení až k ocasu začneme opatrně oddělovat maso od kosti řezem začínajícím v břišní části u hlavy a po uvolnění na jedné straně provedeme totéž po celé délce ryby na straně druhé a nakonec opatrně odřezáváme maso pod hřbetem od páteře. Páteř odstřihneme u hlavy a ocasu. Vykostěného kapra nakořeníme  citrónovým pepřem, drceným kmínem a vytvarujeme. Skelet z kapra přesekneme na tři části, vložíme do pekáče, přidáme nakolečka nakrájenou čerstvou cibuli, bílé víno, máslo, bobkový list, nové koření a na kolečka nakrájený citrón. Na tento podklad dáme připraveného kapra, pečeme ve vyhřáté troubě, během pečení podléváme podle potřeby a přeléváme vypečenou šťávou. Měkkého kapra vyjmeme, šťávu přecedíme, domastíme máslem a podle potřeby dosolíme.

Vhodné přílohy: Vařené brambory, zámecké brambory.

cena zboží
36,- Kč
přidat
welcome_right
welcome_bot
kosik_top
V košíku máte právě
0 položky(ek)
bod
Celková cena zboží:
0,- Kč
bod
Zobrazit obsah košíku
right_menu_bot

prihl_top
prihl_left_obsah
Jméno:
Heslo:
> Zapomenuté heslo
> Zaregistrovat
bod
prihl_bottom


border border