Popis:
Kořenící směs se zadržovačem šťávy, obsahuje sůl, pepř černý, pepř zelený, cibuli, petržel, papriku, kari koření, rostlinný tuk. Hodí se jak na ryby, tak lze použít na drůbeží maso, pečenou husu nebo kachnu, vynikající též do salátů.
U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.
Cibulový koláč
Potřebujeme:
Na těsto: 1a1/2 hrnku hladké mouky lžička cukru lžička soli lžička suchého droždí lžíce oleje nebo hotové těsto případně tenký korpus
Na obložení kelímek kysané smetany nejlépe 18% lžička mouky koření cibulový pepř středně velká cibule asi 50 g na drobno krájené anglické slaniny asi 50 g strouhaného tvrdého sýra
Příprava:
Obvyklým způsobem uděláme těsto na korpus na vyválíme ho na tenkou placku o trochu větší než plech. Dáme těsto na plech a uděláme zesílený okraj. Potřeme kysanou smetanou rozmíchanou se lžičkou mouky a ochucenou cibulovým pepřem. Pokryjeme cibulí na tenoučké kroužky a slaninou (správně by byla nevařená), posypeme sýrem a asi 20-25 minut pečeme při 250 stupních, až je okraj do světlehněda upečený
.
|