Popis:
Hrubá směs koření. Používá se na grilování kuřat, dále na vepřové kotlety, na minutky z hovězího a skopového masa, do omáček, na ryby, do masových směsí.
Složení: sůl(max.40%, paprika sladká, česnek, kmín).
500dkg vepřového masa, 2 klobásy nebo hrubé párky, 100dkg slaniny, 1 mraženou zeleninovou směs, grilovací koření hrubé, trochu vývaru pokud nemáme použijeme hovězí vývar sypký , 4 žampiony, cibule, olej.
Postup přípravy:
1.
|
Maso umyjeme a osušíme, nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Párky na kolečka, slaninu na kostky, žampiony na plátky -- vše přidáme k masu i se zeleninou.
|
2.
|
Přidáme 3 lžíce oleje, grilovací kořeni hrubé podle chuti a vše důkladně promícháme. Dáme do lednice a necháme v chladnu odležet do druhého dne.
|
3.
|
Maso dáme do zapékací mísy a přidáme ješte na kolečka nakrájenou cibuli, podlijeme vývarem z masoxu a dáme do trouby péct. Podléváme vodou dle potřeby, až je maso měkké. Příloha: hranolky, brambory, krokety.
|
U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.
|