Popis:
Koření Bylinkové máslo je nepálivá kořenící směs, vhodná nejen pro teplou, ale i pro studenou kuchyň. Tento kořenící přípravek výborně dochutí různé pomazánky, zeleninové saláty, omáčky, polévky, mletá masa, nádivky, majonézy. Bylinkové máslo je vynikající také pro dochucení vařených brambor, rýže nebo polévek.
Složení: Sůl (max.38%), koření(cibule, česnek, pažitka, rozmarýn), E 621.
Suroviny:
250 gr máslo 4 kávové lžičky zarovnané kořením Bylinkové máslo 1 kávová lžička česnekové pasty maximálně 30% 40 cm umělé střívko
Máslo necháme hezky změknout, přidáme bylinky a česnekovou pastu a naplníme do umnělého střívka, které jsme předtím propláchli ve studené vodě. Zvláční. Zavážeme a dáme vychladit. To máslo, když dáte na grilované maso nebo rybu nebo na přírodní masa z pánve, tak je to lahůdka, ale když ho dáte na brambory a k tomu potom pošlu další recepty, třeba už se k nim dostanu, tak ty brambory ale klidně mohou být samotné.
|