Popis:
Směs koření používaná při výrobě vinných klobás a podobných výrobků.
Složení:Koření (pepř mletý, muškátový ořech, hřebíček, citronová kůra), polyfosfát E 450, stabilizátor E 316, kyselina citronová E 330.
DÁVKOVÁNÍ: 6g / 1kg díla
U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.
V současné době námi nabízená vinná klobása má minimální trvanlivost do 4.11.2017 nebo delší.
Potřebujeme:
45% libového vepřového masa, 35% tučného vepřového masa, 7% žemlí, 6% přírodního bílého vína, 7% mléka a hlavně kombi směs vinná klobása.
Libové i tučné maso pečlivě zbavíme všech tvrdých blan a šlach. Libové vepřové maso dvakrát umeleme na strojku na maso co nejjemněji, tučné vepřové maso umeleme pouze jednou. Do větší nádoby vložíme žemle namočené v mléku a co nejlépe je rozetřeme tak, aby nebyly kůrky znatelné. Pak do nádoby přidáme jemně umleté libové maso a mícháme tak dlouho, až se maso spojí se žemlemi a mlékem v celistvou hmotu. Do takto upravené směsi přidáme koření a přírodní víno a vše dokonale promícháme. Nakonec přidáme mleté tučné maso a znova promícháme. Zamíchanou směs plníme do vyčištěných a propláchnutých střívek. Odkrajujeme kusy asi o hmotnosti 150g a zavinujeme je do tvaru hlemýždí ulity. Takto upravené klobásy příčně propíchneme špejlí a tím je upevníme. Klobásy podáváme v různých úpravách, jak je kdo zvyklý.
DOBROU CHUŤ
Svět koření
|