Popis:
Použití:Směs je určena pro přípravu játrové paštiky.
Dávkování:14g na 1 kg díla.
Složení:Koření(pepř,skořice,zázvor,cibule,muškát),dextroza,zvýrazňovač chuti E621,polyfosfát e 450,antioxidant E 316,emulgátor E 471c.
U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.
Domácí játrová paštika
Suroviny: 300 g vepřových jater (syrová) 350 g vepřového boku bez kosti (vařený) 300 g vývaru z vepřového boku koření "Játrová paštika"
Příprava: Vepřová syrová játra a vařený bok umeleme na jemno. Vložíme do mixeru, přidáme obsah sáčku koření "Játrová paštika"(14g na 1 kg díla), zalijeme horkým vývarem (70 - 80 °C) a mixujeme do jemna. Nalijeme do skleniček 0,2 l a uzavřeme, vaříme ve vodní lázni 2 hod. Skladujeme v temnu a chladu (do 5 °C).
|