Popis:
Koření na rizoto, paštiky, masová jídla, zvláště indické a čínské kuchyně, přidává se do různých omáček, koření i masité pokrmy, rýži, polévky, omáčky, ale i banány, nebo mango. Kari pochází z Indie, kde se tímto slovem označují masité, nebo i rybí pokrmy, připravované se žlutou kořenitou omáčkou. Známé jsou i kari pasty, které chutnají ohnivě, až příjemně ostře a ovocně.
V lidovém léčitelství se listy kari používají jako tonikum a žaludeční lék, zevně proti krvácení.
Složení: kurkuma, paprika, koriandr, zázvor, pepř, kmín, pískavice, chilli, cibule.
U nás nabízíme vždy čerstvé koření a kořenící směsi,nejlevnější koření a kořenící směsi,rychlé dodání.Všechno koření a kořenící směsi pro gastro účely ( restaurace , jídelny , řezníky a jiné zpracovatele...) nabalíme v požadovaném množství dle objednávek.
|